Кадър: България Он ЕърСлучаите на COVID-19, открити в училищата, са вследствие

...
Кадър: България Он ЕърСлучаите на COVID-19, открити в училищата, са вследствие
Коментари Харесай

Велизар Шиваров: Маските са важен елемент за лична защита

Кадър:  " България Он Еър "

Случаите на COVID-19, открити в учебните заведения, са в резултат на заразяване в извънучилищна среда, сподели в студиото на " Денят стартира " по " България Он Еър " имунологът доцент Велизар Шиваров.

" Очаквано, казусът на учебните заведения е, че скупчването на такива огромни контингенти от хора неизбежно ще докара до предаването на вируса на по-голям брой хора. Голямото безпокойство е, че те могат да бъдат не толкоз рискови за децата, що се касае за контактните на тези деца, акцентира той. Независимо от това, обществото би трябвало да опита да се върне към " една от малко малко естествена среда на другарство и образование ", смята имунологът. Според него маските са значим детайл в персоналната отбрана от болестта, написа cross.bg.

Маските пазят както от това ти да разпространяваш болестта, пазят и от това ти да заразиш. Моето мнение е, че къде е допустимо децата би трябвало да носят маски в закрити пространства, безапелационен беше доцент Шиваров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР